Monday, December 17, 2012

Kenduri Kawen 'Royal Kedah Club'

15 DISEMBER 2012 (SABTU)

Dari Penang terus ke Kedah... Kenduri yang tak terjangka nak pi... Sebab mula tu plan nak pi... Pastu cancel... Last minute jadi pulak nak pi hoho... Masa sampai tu dah petang... Tapi orang still ramai... Tema wedding ni kuning diraja...Tapi i belasah ja warna warni haha... Sebab tak bawak balik baju apa pun... Baju yang best best semua tinggal kat rumah Jelutong :(... Kenduri ni ada protokol pakaian yea... Pihak kenduri dah mention siap2 dalam invitation wedding card... lelaki diwajibkan pakai kemeja/baju berkolar dan tidak boleh ber selipar okes... bagi wanita kena pakai yang sopan.... i hentam aje :)



Dapat capture belakang pengantin je... Pic dengan pengantin semua cameraman tangkap



dah dapat pic pengantin ny :) update 24/12/12
sama cantik sama padan kan :)



cantik ny pengantin ni :)



sila fokus kat kek....homaigod macam dlm cerita cinderella kennnn
-adelia menari gangnam style sebab time ni depa pasang lagu tu...budak2 kecik semua menari...layan-


dessert
macarons - marshmallow celup coklat


letih2 pun tetap nak posing :)


penangan fareeda..... Nyata Jelita - my sis yg cakap.... duit pun jelita jugak :)


ni haaa kad jemputan kawen
small size- macam size passport
PASSPORT PERKAHWINAN :)


3 comments:

  1. menarik juga lagu background entri ni.
    boleh send kat saya x?
    my_halim@yahoo.com
    terima kaseh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...done email...check ur email :)

      Delete
  2. Hye..sy tgh survey utk guna dewan ni utk.charity event ..if u dont mind asking person to.contact for booking this from ur fren yg buat majlis.sini :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!