Friday, December 28, 2012

Falling In Love ~ Dr. Khuzairi


Capture hari yang sama, time yang sama, tempat je beza....
awat muka lain haaaaa
- honestly, pic yang bawah lebih real :) -
uhfffff berbunga hati ni.....


'Barangsiapa kamu di antara wanita yang terpilih untuk menjadi isteri Dr. Khuzairi, maka beruntunglah wanita itu' ~ Najwa - 7 Hari Mencintaiku


i sudah tangkap cintan dengan Dr. Khuzairi....wujud ke kat dunia ni lelaki yang ada character macam tu....untunglah kan kalau husband-husband korang sekalian ada character macam tu :)...tak 100% sama ~~~ 50% pun jadi la kan....bersyukur dengan apa yang telah ditetapkan olehNya....kalau baca ni terbayang Zamarul Hisham je lah kan...tapi tak tau la kot korang baca terbayang Aaron Aziz kennnnnnnn

k tata.... jom nak sambung jiwang...sampai tulisan pun dah senget! mood jiwang kan :)


Dr. Khuzairi versi aku :)


Dr. Khuzairi time jadi tokey kambing :)