Tuesday, October 30, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha

(: ber poplook di pagi raya :)
with my 2nd sister. sila check size muka kami
aduyai!!! awat la jadi cenggini kan uhhh!


29 OKTOBER 2012 (ISNIN)
6.42 PM

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Aidil Adha
Saya masih di ofis! Sedang berkemas nak balik rumah
Baru dapat call dari my dad 'Awa balik rumah lah hari ni, gulai daging + daging goreng + daging macam2 lagi ada banyaaaak, tak da sapa nak makan'
huhuhu so ari ni kena balik rumah family lah...balik menambah lemak haha...

nasib baik belum on diet! kalau tak, mau hancus la diet ari ni haha
kalau balik umah ayah ni... memang alamat tak boleh diet laaaa
semua my dad masak sedap-sedap....dia selalu mengaku dia chef haha


with my adik bongsu
muka oh muka! rasa cam dah size triple XL ni
or adakah i tak sesuai pakai tudung cenggini kan?!!~+*#


pagi raya tu tak dak buat apa-apa
just pergi ziarah pusara arwah mak
makan ketupat. kari daging. kuih-muih
pastu layan orang datang sikit-sikit
terbungkang depan tv layan kartun dari pagi sampai petang...
sebab ada anak sedara kat rumah...
remote tv di kongker oleh mereka2
nasib baik malam tak da kartun haaaaa
tak de pic with my 1st sister :(
my sis balik umah mertua...
malam baru  my sis sampai umah ayah



sampai ke hari ni terasa-rasa lagi DURIAN CREPE ni
sedapppppnya
rasa nak order lagi jumaat ni...ada ramai pesan!


4 comments:

  1. akak tak penah lg rasa durian crepe

    ReplyDelete
  2. try la azalia...klu yg mmg suka makan durian tu...mmg sedappp la :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!