Friday, September 4, 2009

Giveaway Necklace Boutique

Giveaway Necklace Boutique
dalam sume necklace yg dijual kt Necklace Boutique....yg ni la yg paling paling aku suka....
so pa lg meh ramai ramai kita join contest kt bawah ni...



kt bawah ni contestnya =)


Necklace Boutique ada buat 1 contest....try la join mana tau kn kalau ada rezeki...nak tau lebih detail pasal contact ni....join la




http://necklaceboutique.blogspot.com/

1. mesti jadi Follower Necklace Boutique
2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique ye..
3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda
4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu....tulis jawapan dalam blog anda, saya akan lawati blog anda untuk cari PEMENANG.


Jumlah tekaan terhampir akan MENANG....dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40.
Selamat mencuba.........Tarikh giveaway : 29 Ogos - 4 Sept 2009
saya teka ada 32 necklace.....