Tuesday, June 15, 2010

hobi korang ape???hobi saya mengumpul baju tido....weiyuuuu

salam semua....


hari ni aku nak kongsi sikit hobi aku ngan bloggers semua....hobi ni kadangkala boleh buat kita untung besau....boleh buat kita happy....boleh buat kita tak boring dok kat umah dan yang paling penting leh wat kita sukahati bila hobi kita tu betol-betol match ngan our life kan.....contoh yang terdekat sekali, sambil suka berblogging duit pun masyuk kan....

aku memang suka berblogging, tapi at the same time hobi aku yang betol adalah mengumpul baju tido kikikikikiki....bukan baju tido yang seksi-seksa tu okeh hoho....kalau dulu setiap kali balik kg dari u, mesti aku singgah beli baju tido nye la...dalam koleksi skang ni memang banyak tahap gaban....ada yang kotak-kotak, bunga-bunga, teddy bear, renda ropol-ropol, pocca dots, plain kosong dan macam-macam la....
.
sebab siang hari pun aku pakai baju tido...owww owww korang jangan imagine pakai baju tido ngan muka tempek bedak sejuk tu haha...siang hari pakai seluar tido ngan tshirt....first aku pakai camtu, member2 tegur, pastu sampai dah jadi trend kat sana...baru depa tau....sangat selesa okeh....nak study pun senang yiehaaaa.....tapi pakai kat dalam hostel je la....time entry ni ditulis, aku ngah pakai seluar tido ngan tshirt la hoho

yang LATEST ni, aku dapat hadiah baju tido dari someone....
1st time dapat hadiah baju tido ni =)
sapa yang bagi tu hah????
aku tak bagi tau pun aku suka kumpul baju tido....
tapi maybe dia perasan kot aku keja pakai tido je kan hahaha....
siapa lagi yang bagi kalau bukan stobericicahracon....
Thanks a lot...ni dia hadiahnya ^_____^

cantik cantik...sangat comel...cute macam tuan yang bagi tu....
first tu sayang nak pakai...
hehe tapi dh pakai dah +_____+
..



skang ni mari kit tengok baju tido yang semuanya cute-cute tau....ni semua aku dapat from cik google....sangat menarik hati.....comelnyeeee

ni yang ada gambar spongebob kat baju ngan seluar.....
sangat comel....pastu ada ropol-ropol pink colour lak...
+ + ada pocca dot oren pink tu
comeinyeeeeeeeee
.

pink + white colour....
ada pic kera baru dapat bunga kikiki
suka jugak ada bunga-bunga kecik camtu .


ohh!! sangat suka yang ini
ada pic tinker bell pink
pink+blue....

ni time aku dapat dari google..

ada mention baju tido branded

mesti mahal giler kot *___*
aku pakai yang cap ayam je haha
..
.
baju tido pony....merah hati...
suka suka *_____*
terus rasa cam nak tido lama-lama

baju tido full pocca dot
ijau dark + soft
nampak cam sedap je pakai baju tido yang ni


p/s: kalau terasa hati nak kasik hadiah baju tido....i terima hehehehehe....tapi jangan wat hantaran kawin baju tido sudaaaa +______+
.

22 comments:

  1. haha..hobi yg mnarik la..;p

    ReplyDelete
  2. sgt comel semuanya...hahahaha nak tido pon kna cute2 kan?? heeeeee

    ReplyDelete
  3. suehann

    mesti la kena cute2..heheee

    ReplyDelete
  4. starzieti

    nak ke???hehe amik la pic tu +_____+

    ReplyDelete
  5. huhu..best punya hobi.

    hobi kumpul2 ni belum ada lagik. sebab takde bajet tuk itu. ekeekeke

    ReplyDelete
  6. wowwww hobi yg pelik tp nice!!hehe
    sy suka bju tido kat GIANT :P

    ReplyDelete
  7. nursarah

    *____*best
    nanti dh da bajet kumpul2 ye =)weiyuu

    ReplyDelete
  8. suterakasih
    hehe tq +_____+

    kat GIANT??? klu xsilap,yang baju n seluar jenis soft cotton tu kan...suka suka =)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum wawa.

    wahh.
    cerita pasal hobby ni sy pun suka nak share dgn wawa.
    sy suka kumpul barang-barang berwarna pink.
    sy boleh bias tau if tengok apa saja yg berwarna pink, terus nak beli.
    hu hu..
    kadang-kadang tu bukan guna pun.
    suka tengok packaging je.
    T_T

    ReplyDelete
  10. hijau xde ker? hehehe

    saya suke kompol pemadam...hihihi

    ReplyDelete
  11. huhuhuh
    wawa.menariknya hobi kamu...
    comel semua baju2 tuu

    ReplyDelete
  12. :) amboi..byk koleksi akak eh..hehe :) tp comel la..hehe

    ReplyDelete
  13. wsalam cik syahira

    waaaa pink =)....wawa pun suka menda2 yang kaler pink ni... ni mesti dah suka giler kan dengan pink...

    kalau tak kisah, cik sya share la ngan bloggers semua hobi cik sya tu... best best *___*

    ReplyDelete
  14. suamihanyisterizuki

    ada hijau....nih mesti suka kaler ijau kan... pemadam pun best gak...kumpul dari kecik2 ke...masa sekolah dulu banyak jugak simpan...skang ni tak tau letak mana dah ^___^

    ReplyDelete
  15. anisa hang tuah

    tq nisa ^____^ heeee

    ReplyDelete
  16. ullyana

    tq yana tomei...yana pun comel jgak... *___* weiyuuu

    ReplyDelete
  17. weiiyuuuu...
    Awwww..bebeh..
    nanti u kawin i bagi baju tido jugakkktapi yang cekcis gitu..
    siap lahhhhh.....

    ReplyDelete
  18. wawa

    amboiii u...gatal u...i tau u kawin dulu dari i...i bagi u dulu k *____* weiyuuu

    ReplyDelete
  19. kite pon suke baju tdo..
    tido mlm pki pyjama..
    pyjama yg cute2 br best tdo..hihi.
    erk,hantaran kawin kalo bg bj tdo,tu konfem yg seksa2 nye..hehe

    ReplyDelete
  20. xi da ya

    btol kn...sgt selesa pakai baju tido ni...tido lena je hehe..

    hantaran baju tido???? hehe baju tido tu kena sorok2 la ^____^ heeee

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!