Saturday, October 17, 2009

Pinky Lady Contest

-STICKY MODE ENTRY-

Salam Puan Ciare......

wawa pon join jugak pinky lady contest.....

best pe2 je yg kaler pink......


kasut ke

baju ke

beg ke

stokin ke

towel ke

kain batik ke

kemeja ke

baju kurung ke


pendrive ke

keta ke

kertas ke

buku ke

selimut ke

& ape ape aje yg kaler pink

(: so...wawa pertaruhkan gambar kat bawah ni :)

gambar ni diambil kat dalam library.....dinding kat blakang tu pun kaler PINK...
posing kat bahagian rak buku yang belum siap pasang.....berkenan ngan rak PINK tu sebenarnye...tu yang posing kat situ..... :) :)





PINK di mata wawa....sesuatu yang boleh membuatkan si pemakai nampak anggun, mempesona, penyayang, lembut, sejuk mata memandang.......sebab kaler PINK itu sendiri dah lembut.....mata yang sihat suka melihat sesuatu yang cantik dan mendamaikan (fakta PINK wawa sendiri :))......so sape nak mata yang sihat, slalu2 la tengok orang yang pakai PINK heheh......Kadang2....berdasarkan pengalaman wawa, bila dalam stress n tension......minda akan menjadi relax bila mata tiba2 capture something yang colour PINK (PINK lembut....bukan mcm PINK baju wawa pakai tu heheh)......so sebab tu la masa kat hostel dulu...setiap sem hiasan bilik PINK je...roomate pun leh layan PINK....dari meja study, wallpaper white board, cadar, tikar getah & alas kaki.....sume nye PINK.....sume org ada pandangan n persepsi sendiri tentang kaler PINK ni kan....formula wawa untuk handle stress time study dulu22 the key word is PINK......

(: ni saje bebelan wawa tentang PINK :)


nak g kursus dh....papai

2 comments:

  1. eh rasanya dah terjah sini...hihi ~~~ tmpang lalu ;)

    ReplyDelete
  2. owh..kamu ye lady gaga pink..
    lady gaga ke..lady gagak..
    hehehehe..

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!