org panggil pe ye...tempat adunan or bekas adunan tu....yg turun temurun nenek moyang....sangat berkesan wat kek...hehe tipu huhu....klu kt umah...nak wat kek...mesti guna bekas cam pasu ni...di buat dari tanah.....pengacau tu guna kayu
bahan2 kt sblh tu...dh masuk suma tu kecuali buah2 an
buah tu kena gaul ngan tepung....nk tau kenapa..ayah ckp sebab xmo bg buah tenggelam or ada kat atas je.....so buah akan berserakan dengan cantik....
siap utk di bakar....
hasilnya x sempat snap pic....telah selamat di makan oleh tetamu time raya ari tu
buah tu kena gaul ngan tepung....nk tau kenapa..ayah ckp sebab xmo bg buah tenggelam or ada kat atas je.....so buah akan berserakan dengan cantik....
siap utk di bakar....
hasilnya x sempat snap pic....telah selamat di makan oleh tetamu time raya ari tu
Post a Comment
Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!