Monday, October 12, 2015

Permata Hati Ibu Ayah ::: Nur Amalin Aisyah binti Azahar



12 OKTOBER 2015
ISNIN
9.03  PAGI

Alhamdulillah...Dah lama tak bersiaran...Lama sangat rasa macam dah makan tahun *___* Lepas kawen tu terus tak aktif...Dalam sepanjang tak bersiaran ni, macam-macam situasi dan macam-macam sangat lah dah lalui *___*

Dan yang terbaru, sekarang ni wawa stay di Putrajaya...Pindah mengikut suami lah gayanya :)

Dan jugak, sekarang ni wawa dah jadi emak-emak...Dah ada anak sorang pun...
Namanya Nur Amalin Aisyah binti Azahar



Ada banyak nak cerita ni...InsyaAllah kalau ada kelapangan kita story mory k...
Assalamualaikum +____+


9 comments:

  1. alololo tomelllll si aisyah niiii


    p/s wawa, putrajaya precint brape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks anies...keje presint 4...rumah presint 11...anies kt mn?

      Delete
  2. Comel anak wawa ni... bulat pipinya, buat geram orang je...

    ReplyDelete
  3. Comel anak wawa ni... bulat pipinya. Buat geram orang je... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bukat pipi tu....parents dh panggil dia sinchan sbb dorang cakap pipi dia lebar macam sinchan ;)

      Delete
  4. wawa lamanya senyap...dah rindu nak baca blog...hihi..tomeinya anak wawa.. :)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan.
    best nya jenjalan

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!