Thursday, January 22, 2015

Mengidam nak Ke Pasar Malam Brinchang :)


22 JANUARI 2015 (KHAMIS)

Dah teringin sangat dah nak ke Pasar Malam Brinchang....Terbayang-bayang makan strawberry celup coklat ni...Kat sini pun boleh dapat kan strawberry celup coklat ni...Tapi dah penangan mak buyong nak original from Tanah Tinggi Cameron...

Esok encik husband balik... Kalau tak da apa hal, sabtu ni bertolak lah ke sana....Pergi sabtu balik ahad ja....Hotel pun dah siap booked.... Semangat mak buyong dah siap google map lagi nak tau jarak *____*

Last ke sana, dengan family dulu time anak dara...Kali ni pergi dengan husband pulak :)



 Sedapnya




Tak tahan dah +____+




13 comments:

  1. heheheh sweetnya mak buyong mengidam kan..:)

    ReplyDelete
  2. kite pn ngidam nak pi pasar malam brinchang pastu nak makan strawberry. Tapi ni dah sarat macam takut nak pegi hihi. Last pegi masa honeymoon tahun lpas hehe

    ReplyDelete
  3. Stawberi coklat yummeh...tak pe bagilah peluang orang tengah mengidam akak tak mengidam boleh sabar lagi neh...:)

    ReplyDelete
  4. hahaha.sama mcm saya last year.ngidam nak pergi pasar malam brinchang and makan stobeli jugak..
    lps suami balik kursus dr kuantan dpt jga ke CH..
    saya doakan semoga selamat pergi dan pulang.aamiin

    ReplyDelete
  5. Eh eh eh , macam rindu nak ke sana juga. Haa sudah. T_T

    ReplyDelete
  6. eh slamat dah ke jln nk kesana?..teringin nk p tp takut..........

    ReplyDelete
  7. kita pulak yang rasa nak ke sana jugak makan strawbery..hihi

    sedap ye..

    salam perkenalan .jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
  8. Amboi...terus akak berjangkit mengidam nk ke Brinchang....

    ReplyDelete
  9. hai assalamualaikum..kami dr team PADIEKA RACCOLTA

    PADIEKA merupakan online shop yg mnjual pelbagai jenis top,pants,beg,tudung yg menarik dan harga yg berpatutan. To dear customer yg berhampiran padieka taiping anda boleh makn smbil shopping tau sebab cafe kitaorang baru je beroperasi..


    PADIEKA mempunyai 3 cawangan..
    TAIPING,SHAH ALAM,KUANTAN.

    To uolss yg masih belum kunjungi butik kami anda dialukan-alukan..TQ

    ReplyDelete
  10. bace entry ni terus jadii mengidam sekali..tapi kite xbuyung... mesti encik somi tak layan sangat...uwaaaaa

    ReplyDelete
  11. salam kak wawa...rindu sgt2 tau. dh lma yong tak menulis. tahniah preggy, bila due ni?

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!