Friday, May 18, 2012

SUBWAY 1st Avenue, Penang - Lunch Time







Ari ni Jumaat...so lunch time panjang kan...wawa kuar ngan linda...linda ni orang yang pertama wawa kenal masa lapor diri di putrajaya...posting pun kat jabatan yang sama...tapi linda bahagian lain...dah lama tak makan & sembang-sembang dengan dia...

dah ari ni free, kuar la lunch ngan dia & sembang2 sesi luahan perasaan ;))


wawa makan kat SUBWAY di 1st Avenue...Sebelah je dengan Prangin Mall...Ramai sangat orang tadi...kena beratur jap....sape yang diet memang lah sangat sesuai makan kat sini....wawa order cam pic kat atas tu...ROTI - Hearty Italian...INTI - Roast Chicken...Sangattttt Sedappp....Try la ;)




3 comments:

  1. Assalamualaikum. Terimakasih melawat blog akak.

    ReplyDelete
  2. Wsalam...thanks too melawat blog wawa jugak ;)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!