My Baby :)

Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, February 12, 2014

Honey - Star


12 FEBRUARI 2014 (RABU)

Hari ni hari pertama masuk office lepas sekian lama bercuti kawen....1stly nak mintak maaf kat kak Jun Aina....wawa baru baca komen akak yg ada email address tu....huhu sory sangat :(


Alhamdulillah, hati dah rasa lega....semua majlis dh settle....tinggal outdoor photoshoot ja belum lagi...malas ya amat....

honey-star pun dah! ^___^

nanti rajin-rajin dan ada kelapangan, wawa update entry majlis akad, majlis resepsi, majlis bertandang dan our honeystar 4 days 3 night

 sejak bergelar isteri ni, emosi rasa lain....proses menyesuaikan diri....mudah-mudahan cepat dapat sesuaikan diri







 

17 comments:

  1. Tahniah Sis...moga berbahagia selalu. Belajar memberi dan menerima. Tarikh tu memang ada kat Perlis tapi akak dah agak mesti Wawa sibuk dan tak buka blog...:)

    ReplyDelete
  2. aah kak mula2 memang macamitu sebab nak suaikan diri lama2 nanti ok itu
    bestkan hihi

    macamana kak dapat tak haritu kereta sewa..

    ReplyDelete
  3. ambil masa utk faham pasangan, kita juga mcm tu

    ReplyDelete
  4. waaa.. akak honeymoon kat mana tu.....

    nanti update lagi... suka jadi admire akak... :)

    ReplyDelete
  5. tahniah wawa n hubby
    cepat2 update ye :)

    ReplyDelete
  6. semoga tabah melalui liku2 hidup sebagai isteri solehah

    ReplyDelete
  7. nanti update semua perjalanan majlis tu ok...welcome to the club...

    ReplyDelete
  8. honey star version honeymoon ye kak ? hahahaha

    ReplyDelete
  9. hihi..sama la kita wawa... lega bila semua dah selesai... syukur...cuma kena sabar n kuat semangat nak sesuaikan diri :p

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...semua dah selesai kan....tahniah wawa..nanti jgn lupa update ye..

    ReplyDelete
  11. wahhh...bestnya...tahniah...semoga cepat timang cahaya mata...^^

    ReplyDelete
  12. tahniah wawa atas majlis anda.. tak sabar nak tggu wawa review sume pasal majlis.. hehe..

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!