Tuesday, March 12, 2019

SAMBAL HITAM WAWA SYAIDA





Assalamualaikum

Dah lama tak berblog ;) Tapi kali ni rasa terpanggil untuk share dengan semua tentang satu kenikmatan dunia yang dicekapi sekarang hoho 
Ayat kan...Memang macam gitu...Tapi honestly, itulah yang dirasai oleh saya sekarang

Bermula dengan diri sendiri suka makan sesuatu yang pedas... Terjumpa SAMBAL HITAM PAHANG ni... Terus makan sampai tak ingat dunia... Husband pun bising tengok saya makan macam tak makan sebulan ni +______+

Level extreme saya makan ni sampai masuk ward la.... Sebab saya meratah je makan sampai berbekas-bekas in 1 night... Tak baik untuk usus ye... Jangan tiru XX



Jadinya, inilah yang saya nak share dengan semua

SAMBAL HITAM WAWA SYAIDA
RM10 PER BEKAS / PACK

kalau nak, jangan malu-malu wasap saya


0174119196

0174119196

FREE COD - PUTRAJAYA

LUAR PUTRAJAYA MINIMA 3 BEKAS
WITH MINIMAL CHARGES FOR DELIVERY

POSTAGE - ADD RM7







TESTIMONIAL DARI YANG DAH CUBA








2 comments:

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!