My Baby :)

Lilypie Pregnancy tickers

Monday, May 5, 2014

Bercita-cita Nak Jadi Designer

Dari hari ahad lagi bercita-cita nak post entry... Sampai ke hari ni 'Ahad malam' baru sempat... Tu pun lepas bermandi peluh dengan Mr. A angkat kerusi pelamin....Ambil barang B2B sewa dan macam-macam lagi lah....Today is my hectic day! Penat-penat pun tak mengeluh sebenarnya...Sebab kita suka dengan apa yang kita buat...

Lately ni jugak, saya banyak terima whatsapp, komen dan email...Kadang-kadang senyum sorang-sorang jugak baca massage kawan-kawan semua...Time tu terbayang-bayang macam dah jadi designer tersohor di abad ni ahahaha... 

Antara soalan yang kerap kali ditanya...Tapi kadang-kadang saya tak reply..Ampun bukan tak nak reply....Tapi rasa macam tak layak pulak...Soalan mengikut kekerapan...

Soalan 1
Boleh tak Wawa ramalkan fesyen pengantin untuk tahun 2014 dan future
*_____* Kembang kempis kembang kepis hidung baca

Soalan 2
Boleh tak Wawa tolong design baju untuk wedding saya
^___^  Ohho....Takut sebenarnya nak design untuk kawan-kawan semua, kalau yang selalu baca blog saya, mesti tau kan ber research-research saya buat untuk baju-baju kawen saya ^_6... Research tu sebab saya tak berapa pandai....Kalau ada kelapangan, saya cuba tolong untuk kawan-kawan pulak ya

Soalan 3
Butik Wawa kat mana? Saya sanggup turun.
Alahai....saya tak ada butik baju pengantin....bussiness untuk wedding rental item je ada...tapi buat dari rumah je....disebabkan ramai tanya butik...saya sedang usahakan dengan Mr. A untuk setup showroom....Mudah-mudahan....Amin :)

Soalan 4 (Sedih)
Saya selalu baca cerita kat blog Wawa. Bila nak aktif semula.
Huhuhu sedih.... Tak sangka ada yang baca... Teringin nak aktif macam dulu-dulu...Tapi apakan daya...Kita insan biasa...Saya sangat menghargai mereka-mereka yang sudi bertandang ke blog kecil saya untuk membaca cerita-cerita gembira saya yang saya kongsikan bersama. Terima kasih banyak :(


Oklah...sampai sini saja...ikut hati nak story-mory lagi....Nanti-nanti pulak k...Kakak-kakak saya cakap, ni baru kawen dah busy cenggini...Kalau ada anak nanti, tak tau lah busy sampai tahap cam mana hihi ^____^



 Rizalman Ibrahim


 Arma Couture

 Syomir Izwa












Ni di antara designer yang sangat-sangat saya kagumi.
Saya suka idea dari ketiga-tiga designer ni.


^____^







14 comments:

  1. who knows satu hari nanti wawa bakal bergelar designer?

    ReplyDelete
  2. insya allah kalau ada rezeki pasti x ke mana

    ReplyDelete
  3. Pelan2 ye dik...kejayaan tak akan datang bergolek perlu menghadapi seribu rintangan.

    ReplyDelete
  4. It is perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy.
    I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions.
    Perhaps you can write next articles referring to this article.

    I desire to read more things about it!

    Here is my site ... How to bypass a survey

    ReplyDelete
  5. i'allah kak wawa... one day.... usaha tangga kejayaan... chayokk!!!!!!!!!!!!! hehehehe

    ReplyDelete
  6. Be organized before launching your website, especially if you are selling a product or service.

    With Online marketing the business owner is able to reach this particular goal more effectively and
    efficiently. The main object of this programme is to
    build a long-term sustainable income from which you may be able
    to start earning almost immediately depending on your own personal pace.
    Effective Internet marketing requires a comprehensive strategy that synergizes a given company's business
    model and sales goes with their website function & appearance, focusing on
    their target market through proper choice of advertising type, media, and design.

    Below is a sample plan I created for my business, and
    I try to do these tasks each day. The possibilities and the opportunities are staggering.

    One of the most important part of the marketing these days is advertising the website content in
    the social media sites like face-book, twitter, Google+ and etc.
    In 1906, he discovered that 80 percent of the wealth was controlled by 20 percent of the Italian people.

    ReplyDelete
  7. Appreciate the recommendation. Will try it out.

    My site; hack facebook account

    ReplyDelete
  8. What i do not realize is if truth be told how you are not really much
    more neatly-preferred than you might be now.
    You're so intelligent. You know therefore
    significantly on the subject of this topic, produced me in my view
    believe it from numerous varied angles. Its like women
    and men aren't fascinated unless it is something to do with Girl gaga!
    Your own stuffs excellent. All the time maintain it up!


    My weblog ... Realm of The Mad God Cheats

    ReplyDelete
  9. What i do not realize is actually how you're now not
    actually a lot more well-preferred than you might be right now.
    You're very intelligent. You realize thus considerably
    with regards to this subject, made me in my view consider it from a lot of numerous
    angles. Its like men and women don't seem to
    be interested except it is something to do with Woman gaga!
    Your personal stuffs excellent. At all times deal with it up!


    my web-site; Best E-Liquid

    ReplyDelete
  10. Excellent post. I used to be checking continuously this blog
    and I'm inspired! Very useful information particularly
    the remaining phase :) I care for such information
    a lot. I was looking for this particular information for a long time.
    Thank you and best of luck.

    Review my web-site :: Best E-Liquid

    ReplyDelete
  11. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?

    I've been trying for a while but I never seem to get there!
    Appreciate it

    Also visit my web page; Tanki Online Cheats Crystals

    ReplyDelete
  12. Hello, I log on to your new stuff like every week. Your humoristic style is
    witty, keep doing what you're doing!

    My page ... book of ra kostenlos spielen ohne anmeldung deutsch

    ReplyDelete
  13. Usually I don't read post on blogs, but I wish to
    say that this write-up very pressured me to try and do it!
    Your writing style has been amazed me. Thank you, quite
    great article.

    Feel free to surf to my site; Watch Godzilla Online

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!