Friday, April 18, 2014

BAKAT oh BAKAT



 18 APRIL 2014 (JUMAAT)


Bila lah nak ada peluang ber entry banyak-banyak macam dolu-dolu....Kalau dulu urus diri sendiri je...Nak terbongkang macam mana pun ikut suka la kan....Skang ni dah jadi dua orang....Pastu nanti-nanti kalau diizinkan Allah akan jadi ketiga keempat kelima dan banyak lagi ^___6 Amin

Kalau diikutkan plan esok, husband cakap esok pagi-pagi pas subuh dah nak bertolak balik umah mertua di Kg. Kubang Gajah, Arau. Tup tup husband call pagi ni, dia cakap mau ka tak mau ka kena attend jugak BAKAT esok pagi. Hah macam mana tu. Bila pulak nak balik umah mertua.

Last month dah attend dah sekali BAKAT TUDM. Tu pun lepas nama dah naik kali ketiga warning untuk attend BAKAT huhu. Selalunya program depa ni hari kerja. So susah sikit nak join melainkan ada surat jemputan black and white, InsyaAllah saya attend. Ingatkan lambat lagi lah pulak next program. Nih sekali aktiviti tu esok. Alahai, saya ni bukan rajin sangat nak berpersatuan. Kalau boleh memang nak excuse. Mula-mula tu cakap kat husband boleh tak kalau tak mau join kali ni. Husband cakap kalau tak mau pi, kena prepare SURAT TUNJUK SEBAB beserta SURAT SOKONGAN. Aduhai, nasib badan la kan. 

Malasnya lah nak pi. Nak kena gi cari baju kurung biru lagi. 1st time attend ari tu, suka-suka hati belasah pakai baju kurung pink dengan tudung pink ^___^...Isteri-isteri tentera yang lain mesti dah lali kan dengan BAKAT-BAKAT ni...Kita yang baru ni yang rasa tak biasa lagi....Kalau boleh buat lah hari lain, hari cuti nak berehat-rehat sob sob sob +____+

 hari sabtu, hari untuk kita bergolek macam ni ha



ok lah...pergi lah esok...
Saya Yang Menurut Perintah :(





9 comments:

  1. Assalamualaikum kak wawa, semoga berjaya. hehe singgah menabung ford sini. awat comel sangat kucing tu ~~~

    ReplyDelete
  2. hahaha...okay memang comel...(^_^)

    ReplyDelete
  3. Owhhh isteri tentera pon ada event bagai ni ya... Owhhhh

    ReplyDelete
  4. http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  5. attend BAKAT tu wajib untuk semua isteri tentera rupaya... saya ingat suka suki je... nak join... join... tak nak tak pa... baru tahu...

    ReplyDelete
  6. kami isteri bakat laut yg mn kerja boleh xcuse..kalau kerja rasanya boleh jer tak join bakat..tp kalau jatuh pada hari sabtu n ahad mesti wajib kena pergi kalau tak nama naik huhuu..nice to meet u..

    ReplyDelete
  7. I visited multiple web sites however the audio feature for audio songs present at this website is really excellent.


    Feel free to surf to my webpage; brick force hack 2014

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!