Monday, February 24, 2014

Our 2nd Honeystar - Feeling Excited

 22 - 23 FEBRUARI 2014

Rindu kat blog ^____^....Dah masuk honeystar kali kedua.....Tapi blog tak ber update-update lagi kan pasal majlis resepsi dan majlis bertandang.....Bukan tak mau update, tapi bila tengok gambar yang beribu-ribu tu...Tak tau nak letak kat blog pic yang mana satu...Pastu mula lah...ala nanti la update....gitu pulak kan...tapi insyaAllah...nanti saya try update slow-slow k...cuma cepat or lambat je ^___^

Kali ni merupakan honeystar kali kedua...2 hari 1 malam je....cantik tak pic kat atas tu...ikut hati rasa macam nak duduk situ terus :)

 

seriously kalau tengok live lagi cantik...Subhanallah



sekali sekala berkampung dikelilingi hutan pun best jugak :)



menyelusuri hutan...nanti kita update full story k....



18 comments:

  1. cantiknya tempat ini sis..
    dokat mano itu sis..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. wahh bestnya. nanti update full story ye ~~~

    ReplyDelete
  3. Subhanallah... chantek nyer... kat mana ni... cer kabo...

    ReplyDelete
  4. memang cantik tempat tu wawa, akak pulak terasa nak pergi, nanti cerita lagi yer...btw, congrats...

    ReplyDelete
  5. wuwuwuwuw cepat update.eh lawa nya awak! suka tgk =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis..tapi gambo je ke..stori mori punya mood belum mari kaaa...

    ReplyDelete
  7. Kat mana ni Wawa,,,best je nampak. Sesuai utk honeystar sunyi...tenang jew...

    ReplyDelete
  8. hai.. salam kenal.. follow sini terus.. :)
    seronok berhoneystar.. :) lawa tempat tu.. tenang dan nyaman je..

    ReplyDelete
  9. ni kt bukit merah laketown resort ke

    ReplyDelete
  10. cantiknya... macam teringin pulak pergi ke sana pulak

    ReplyDelete
  11. subhanallah, that picturesque scenery..

    ReplyDelete
  12. tak sabor nak tunggu cerita seterusnya....

    ReplyDelete
  13. cantik sgt...wawa pun cantik..seri pengantin tu ade lagi hah heheeheheh

    ReplyDelete
  14. Wah.. wah.. berhoneystar sampai lupa kami ye Wawa..
    Tak sabar kakak nak tengok gambar nikah, atas pelamin semua tu.
    Cepatlah buat satu khas semua gambar yg banyak letak kat sidebar - boleh klik satu-satu semua..

    Apa pun nampak ceria muka tu:)

    ReplyDelete
  15. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!