Wednesday, February 26, 2014

BLOUSE MUSLIMAH





 26 FEBRUARI 2014 (RABU)

Entry kali ni khusus untuk mereka yang gemar bershopping online dan masih tercari-cari pakaian Muslimah yang mampu membuatkan anda tampak anggun dan bergaya seiring trend sekarang ini.


Blouse adalah pilihan Muslimah tops terbaik jika anda mencari pakaian Muslimah yang sesuai. Seperti juga pakaian-pakaian lain, blouse sangat versatile untuk digayakan pada bila-bila masa dan ke mana sahaja. Be it majlis formal, majlis makan malam atau majlis perkahwinan. Tak lupa juga, turut sesuai untuk digayakan ke pejabat!


Blouse Muslimah kini telah diberikan sentuhan rekaan yang lebih moden dan segar. Ini adalah hasil usaha para pereka fesyen yang mahu blouse Muslimah kelihatan lebih trendy di samping fashion top yang lain. Kini kita boleh dapati banyak stail Muslimah blouses untuk dipilih dan pastinya satu lagi kelebihan buat pembeli di luar sana.



 Malaysia online shopping website yang kini banyak boleh didapati di internet menawarkan koleksi women tops yang cukup meluas dengan kualiti yang bermutu tinggi dengan harga yang berpatutan juga. Seperti di negara kita yang mempunyai penduduk yang berbilang kaum, trend fesyen sentiasa berubah secara dinamik. Tambahan pula dengan kemunculan group hijabista yang kebanyakkan daripada mereka adalah fashion bloggers, ini adalah antara faktor kenapa fesyen dress Muslimah sekarang semakin menonjol.


Blouse Muslimah dan tops telah digabungkan dengan elemen kontemporari bersama unsur tradisional membuatkannya lebih trendy daripada biasa. Memakainya pasti membuatkan anda lebih elegant dan fashionable. Wanita Muslim sekarang semakin arif dalam berfesyen malah tiada salah untuk kelihatan glamour dan dalam masa yang sama masih terus mengekalkan jati diri dan kekal sophisticated. 



Gayakan persalinan di atas daripada Zalora Malaysia dan butik First Lady untuk penampilan yang memikat hati. Moden dan elegan, pakaian Muslimah ini pastinya kelihatan menarik untuk digayakan bersama sepasang kasut tumit tinggi. Padankan juga dengan tudung atau shawl yang bersesuaian untuk penampilan yang lebih lengkap dan sempurna.



 
Antara gaya yang mungkin dapat beri inspirasi buat anda.


Jika mahukan pilihan blouse Muslimah yang terbaik dengan harga yang berpatutan, layari website Zalora Malaysia untuk dapatkan apa yang dicari. Zalora Malaysia juga menawarkan tawaran menarik hampir setiap hari. Untuk informasi terkini anda boleh follow mereka di Twitter@ZaloraMY!





I was paid by Zalora to do this review.

25 comments:

  1. Rambang mata kita dibuatnya Wawa.
    Cantik-cantik belaka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol akak....kalau boleh banyak yang nak dibeli...

      Delete
  2. Bagus ni..boleh cuci mata ni buat topah baju kuliah yg sedia ada hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok sangat lah tu fiqa....boleh pakai gi kelas

      Delete
  3. Jom cuci mata... nak nak tengah gaji ni kn... jom terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah2 gaji ni memang laju ja nak membeli :)

      Delete
  4. Akak suka baju yg last tu Wawa...:)

    Tapi seiring dengan usia akak perlu lebih berhati-hati memilih baju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni macam-macam fashion akak...wawa kadang2 sampai tak berani nak pakai,,,klu high confident, mesti laju je pakai :)

      Delete
  5. sangat2 cantik..... boleh cuci mate nie...agak2 suke laju ajek klik2 ekekekeek

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu ikut hati...memang nak laju-laju klik hihi

      Delete
  6. amboi..promote zalora..x penah lg shoppg zalora..tgk cni sume bju cantik2..rambang skjp :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol....cantik....wawa baru start shopping kat zalora hari ni :)

      Delete
  7. Excellent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely excellent.
    I really like what you have acquired here, certainly like what you're
    stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to
    keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a great site.


    Here is my website seo rankings ()

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awak. wahh Zalora memang cantik. harga pun not bad kan ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam sheila...betol...cantik dan harga pun memang best...tambah2 kalau time sale :)

      Delete
  9. ada orang ckp pembelian kt zalora byk masalah...order warna lain, dapat warna la... brg tak smp2 la.. trus akak cm takut2 nk order ngn zalora.. huhhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wawa tadi baru 1st time membeli kat zalora...nanti dah dapat barang...i will review k... :)

      Delete
  10. pantang buka zalora..nnt trus shopping.huhuhu

    ReplyDelete
  11. Snapchat drew attention in November when reports emerged that it
    had turned down a $3 billion acquisition offer from Facebook.
    Well, hopefully your selfie wasn't a nude one, because Reuters news is reporting today that Snapchat
    users are now available for viewing. You will tell a great deal much more about
    someone when they are really speaking rather than typing messages.


    my blog :: snapchat cheat

    ReplyDelete
  12. cantik nyer yg merah tu..


    p/s rs nyer blog wawa ni ada virus laa

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!